HTH Livekøkken med Cakenhagen & Macarons

Tips og tricks til den franske lækkerbisken

21. maj 2023

Kl: 14:00

Orangeriet

Lær teknikken bag den klassiske macaron, når Cakenhagens to dygtige konditorer, Frederik Holst og Sofie Schultz, laver bestselleren i Livekøkkenet.

Frederik er souschef på Cakenhagen og oprindeligt udlært kok. I 2018 vandt han Konditorlaugets konkurrence Årets Kage, og du har måske set ham i tv-programmet Sukkertoppen. Sofie har været elev på Cakenhagen i 2,5 år og bliver færdigudlært til maj næste år.

De to vil sammen lave Cakenhagens bedst sælgende petit fours og give os tips og tricks til at lave den lækre franske makron hjemme. I Livekøkkenet i dag vil de lave macarons med saltkaramel og sort sesam – en variant der altid kan findes i montren i Cakenhagen.

Cakenhagen åbnede i 2017 og er Tivolis slaraffenland for alle med en sød tand. Det er et klassisk dansk konditori med et forførende fransk twist. Hos Cakenhagen står de dygtigste konditorer altid klar til at forkæle de søde smagsløg.