Four Hands Dinner med Brian Mark Hansen

Oplev den nykårede verdensmester i Nimb Brasserie

21. maj 2023

Kl: 18:30

Haven

Få en gastronomisk oplevelse i verdensklasse, når vinderen af Bocuse D’or 2023, Brian Mark Hansen, som noget ganske særligt gæster Nimb Brasserie under Tivoli Food Festival.

I samarbejde med Nimbs dygtige administrerende køkkenchef og gastronomiske udvikler, Samat Wibunnattiphong, vil de sammen kreere en forrygende Four Hands Dinner med afsæt i det franske køkken og med velsmag, håndværk og de allerbedste råvarer i fokus.

Brian Mark Hansen og Samat Wibunnattiphong har sammensat en menu, hvor de begge har komponeret de lækreste og helt unikke appetizers og retter.

Vi byder velkommen med champagne og salte snacks efterfulgt af to lækre appetizers og en forrygende 5-retters menu med en unikt tilpasset vinmenu. Til afslutning vil der være et sødt chokolade-indslag fra Cakenhagen.

Oplev den nykårede verdensmesters evner i Nimb Brasseries smukke rammer.

MENU

Appetizers
Kaviar og karamelliseret fløde
Brian Mark, Søllerød Kro

Gillardeau østers, stenbiderrogn Pani puri og sprøde fjordrejer “sour cream and onion”.
Samat Wibunnattiphong, Nimb Brasserie

5-retters menu
Hvide asparges, hønseæg, ramsløg og sart røg
Brian Mark, Søllerød Kro

Vesterhavspighvar med søde ærter, Ocietra kaviar og champagne beurre blanc
Samat Wibunnattiphong, Nimb Brasserie

Sort hummer, gul karry, søde tomater og nye løg
Brian Mark, Søllerød Kro

Pithivier med due og confit, glaseret morkel, skovens flora og Madeira sauce
Samat Wibunnattiphong, Nimb Brasserie

En surprise og rabarber
Samat Wibunnattiphong, Nimb Brasserie

Sød afslutning
Chokolade
Cakenhagen

Dato: Søndag 21. maj
Tid: 18:30
Sted: Nimb Brasserie – indgang via Nimb Hotel
Pris: 2800 kr. inkl. velkomstchampagne og salte snacks, appetizers, 5-retters menu, sødt fra Cakenhagen, tilpasset vinmenu samt mineralvand m/u brus.
Bemærk venligst at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen.