Flæskesteg og historier på Viften

På rejse i den danske madkultur

17. maj 2023

Kl: 18:00

Kom med på en madhistorisk rejse, når vi dykker ned i den danske madkulturs stolte traditioner.

Vi vil sammen nyde en lækker traditionel dansk middag bestående af flæskesteg med det hele efterfulgt af den klassiske dessert, gammeldags æblekage. Undervejs vil madhistoriker Bettina Buhl indvie os i sjove og underfundige gamle historier, skikke og traditioner fra den danske madkultur.

Hør om retternes historie, om tro og overtro, om de anvendte ingredienser og deres måske helsebringende formål og om god bordskik og proper husførelse. Alt sammen i en underholdende og morsom tone.

Glæd dig til en helt unik oplevelse, hvor humor, viden og velsmag er i højsædet.

Bettina Buhl vil holde oplæg mens vi spiser. Der er mikrofon og højtaler så alle kan høre.

I middagen indgår flæskesteg med kartofler, surt og brun sovs serveret på fade til deling ved bordene, gammeldags æblekage, 1 valgfri 0,5L øl, 1 glas vin eller valgfri 0,5L sodavand samt en kop valgfri kaffe (filter, latte, cappuccino), te eller kakao. Baren er åben for tilkøb.

Dato: Onsdag 17. maj
Tid: 18-20
Sted: Viften
Billetter til arrangementet købes på forhånd.
Pris: 325 kr.
Bemærk venligst at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen.