Festival Haven

Afslapning og masser af madoplevelser

Fra 13. maj 2023 - 21. maj 2023

Haven

Du finder Festival Haven foran koncertsalen ved den fine gamle Pergola. Her vil det summe af liv, mad og drikke og ægte festivalstemning. Under kulørte lamper og blandt smukke planter kan du gå på opdagelse eller tage en pause og blot nyde stemningen.

Som noget særligt har vi under Tivoli Food Festival inviteret en samling forrygende madsteder indenfor. I Festival Haven kan du finde masser af foodtrucks og boder: Gorms Pizza, Lakelands gourmet hotdog, Schulstads picnic-sandwich, OLIOLI Poké Bowls, The Cider House, Chandon Garden Spritz , Tivolis egen ikoniske candyfloss & popcorn bod samt vores gamle hyggelige Citroën vogn med vin, øl, kaffe osv.

Slå dig ned i det afslappede picnicområdes bløde møbler eller lån et tæppe, og nyd en ret fra en af de mange foodtrucks, mens du nyder stemningen og den skønne udsigt. Nyd livemusik på Væksthusscenen, hvor Tivolis eget orkester spiller op, og der vil være spændende talks.

Gå på opdagelse i den skønne Landhandel i Pergolaen, hvor passionerede madiværksættere, avlere og producenter fra Odsherred i Nordvestsjælland er rykket ind og har lavet en ægte landhandel med de allerbedste kvalitetsvarer på hylderne. Køb lækre lokale produkter som tørret tang, specialbryggede øl og hjemmelavet is og få en sludder om råvarer og sæsoner.

I Pergolaen finder du også den underholdende udstilling om mad og smag i Tivoli gennem tiden. Find ud af hvad en skildpaddesuppe kostede for 100 år siden, se nogle af de gamle smørrebrødssedler og menukort, læs om indtoget af barndommens sukkersky, candyfloss, og meget mere.

Gå på opdagelse i Festival Haven og dyk ned i de mange forskellige spændende events og madoplevelser under hele festivalen.

Dato: Alle dage
Tid: 11:00-20:00
Sted: Haven foran Koncertsalen