DM i Blindsmagning

Dyst med finalisterne

21. maj 2023

Kl: 16:15

Haven

Oplev blindsmagningens svære kunst, når Nimb igen i år har fornøjelsen af at invitere på Danmarksmesterskab i Blindsmagning på Axelborg.

Kunsten at kunne blindsmage vine er både svær og fascinerende, og du får her en unik mulighed for at overvære den store og udfordrende finale, når de bedste hold i Danmark konkurrerer om titlen.

Er du selv nysgerrig på at teste dine sanser og prøve kræfter med blindsmagningen, så har du her muligheden. En billet til dette arrangement giver dig nemlig chancen for at smage de fire finalevine samtidig med de fem dystende finalehold. Udover æren, er der naturligvis en præmie til den blandt publikum, der kommer tættest på det rigtige svar.

Så kom og oplev en forrygende spændende eftermiddag og test dine blindsmagningskundskaber med tre udsøgte vine. Sidste år smagte finalisterne følgende:

2017 Châteauneuf-du-Pape Blanc Domaine Du Vieux-Télégraphe
2018 Barossa Valley Shiraz RWT Bin 798 Penfolds
2019 Vintage Port Niepoort

Tid: Søndag den 21. maj 2022 kl. 16.00 – 17.30
Sted: Axelborg, Vesterbrogade 4, 1620 København
Pris: 495kr. – inkluderet i prisen er adgang til finalen i DM i Blindsmagning, smagsprøver på de fire finalevine, salte snacks og mulighed for selv at prøve kræfter med blindsmagningens kunst.