Køkkenfest i HTH Livekøkkenet

Nimb Bar inviterer til tropisk tiki fest i samarbejde med Havana Club & Pernod Ricard

19. maj 2023

Kl: 19:00

Orangeriet

Varm op til Fredagsrock når Nimb Bar holder cocktailfest i Livekøkkenet. Drøm dig med på et eksotisk eventyr når vi inviterer til en tropisk tiki fest med frugtige, eksotiske og farverige cocktails.


Oplev nogle af verdens bedste bartendere, Damiano fra Nimb Bar og flairkunstner Carmine, når de tryller i Livekøkkenet og kreerer de lækreste cocktails, mens de sætter stemningen for en forrygende aften.


Damiano Pezzi er Head Mixologist i Nimb Bar, mens Carmine Liguori er prisvindende flairkunstner, der jonglerer med flasker, glas og udstyr på den mest imponerende, elegante og fantasifulde måde.


De to erfarne italienere har tilsammen vundet et utal af priser for deres evner som bartendere, og de formår altid at levere et fuldstændig fantastisk show.

Eventet afholdes i samarbejde med Havana Club & Pernod Ricard.

Der vil blive lavet cocktails på 2 forskellige flasker fra det anerkendte rombrand Havana Club i samarbejde med Pernod Ricard

Havana 3
Havana 3 er en cubansk rom, der er fremstillet ved at blande rom fra tre forskellige aldre og lagre dem i egetræsfade. Resultatet er en blød og velafbalanceret rom med en smag af karamel, vanilje og tropisk frugt. Havana 3 er en populær rom, der ofte bruges i cocktails som Mojito og Cuba Libre.

Havana 7
Havana 7 er en premium cubansk rom, der er lagret i mindst syv år i egetræsfade, hvilket giver den en intens og kompleks smag. Den har noter af chokolade, kaffe, honning og tørret frugt samt en røget eftersmag. Havana 7 er en rom, der nydes bedst rent eller på is, men kan også bruges i cocktails.