Blomsterjagt i hele Haven

Gå på blomsterjagt og vind Guldkort, turpas og Tivolis store Blomsterbog.

Fra 26. august 2023 - 10. september 2023

Haven

Tag hele familien eller vennerne med på Blomsterjagt i den smukke og spirende Have, hvor I kommer til at møde Karen Blixen, Ingrid Bergman, Viktor Borge og alle de andre roser, blomster og planter i de overdådige bede.

Under Blomsterjagten kan I stikke hovederne ind i farverige fotokomik-skilte og forevige hinanden i botanik skabt af fri fantasi.

Hent jeres blomstrende skattekort i Tivolis Servicecenter eller i Little Tivoli. Det er også her I skal aflevere kortet, når I er kommet gennem Blomsterjagten, for så kan I nemlig vinde både turpas, Guldkort og Tivolis eventyrlige blomsterbog.

Blomsterjagten er inkluderet i entréen til Tivoli og kan besøges i hele festivalperioden i hele Tivolis åbningstid.

Dato: Fra 26. august 2023 - 10. september 2023
Tid: 11.00-22.00
Sted: Tivoli Haven

Læs mere om Tivolis fantastiske Have lige her.Konkurrencebetingelser for ”Blomsterjagten” til Tivolis Have- & Blomsterfestival 2023.

Deltagere
Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år, og som er bosiddende i Danmark. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere alderen på hver vinder. Ansatte hos Tivoli A/S samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencen. Der må kun deltages med én e-mail per vinder. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere hvor mange e-mails, der bliver benyttet per deltager. Hvis den samme deltager vinder på flere forskellige e-mails, vil præmien være ugyldig, og der vil blive trukket en ny vinder.

Konkurrenceperiode og betingelser
Konkurrencen koster ikke penge at deltage i, men er en del af entrébilletten til Tivoli. Du kan deltage i konkurrencen den 26. august til den 10. september 2023. Du deltager i konkurrencen ved at registrere dig med navn og e-mail på det udleverede skattekort. Skattekortet er gratis og inkluderet i entrébilletten. Du kan få skattekortet i Tivoli Box Office/servicecenter og i Little Tivoli. Du afleverer skattekortet i Tivoli Box Office/Service Senter (til venstre for Hovedindgangen) og i Little Tivoli.

Præmier og lodder
Der udloddes følgende præmier, som bliver fundet ved lodtrækning i uge 37. Vinderne får direkte besked på oplyste e-mail. Der er én præmie bestående af 1 stk. Tivolikort Guld + 4 Turpas samt 1 stk. bog ’Tivoli – En eventyrlig blomstrende have’ til følgende værdi:
1 stk. Tivolikort Guld + 4 Turpas. Værdi: 2435 kr. Præmien bliver sendt til vinderen over mail. Der trækkes lod i uge 37. Tivoli afholder den gevinstafgift, der måtte være ved præmier, der har værdi af over 750 kr.
1 stk. bog ’Tivoli – En eventyrlig blomstrende have’. Værdi: 349 kr.

Præmien kan afhentes i Tivoli Box Office mod fremvisning af mail om gevinst samt gyldigt ID. Præmien kan afhentes i Tivolis åbningstid. Hvis præmien ikke er afhentet inden den 30. september 2023 bortfalder præmien, og kan ikke længere kræves udleveret.

Hvis du vinder
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@tivoli.dk

Dine personoplysninger
For at deltage i skattejagten skal du oplyse dit navn og e-mail til Tivoli, som er dataansvarlig (Tivoli A/S, Vesterbrogade 3, 1630 Kbh V). Oplysningerne bruges kun til afholdelse af konkurrencen og deles ikke med tredjepart. Oplysningerne behandles pba. GDPR art. 6, stk. 1, litra b.