Workshop med tekstildesigner Ýrúrari

Deltag i workshop med den islandske tekstildesigner Ýrúrarí

17. juni 2022

Kl: 16:30

Orangeriet

Deltag i workshop med tekstildesigner Ýrúrarí
Ýr Jóhannsdóttir, eller Ýrúrarí, er en islandsk tekstil designer, der arbejder ud fra et upcycling koncept. Hun skaber nyt liv til second-hand sweatere og giver dem et karakteristisk look ved brug af blandt andet nålefilt teknik.

I anledning af Islands Nationaldag fredag den 17. juni kan du opleve hende på Orangeriet, hvor hun vil afholde en workshop, som Tivolis gæster er velkommen til at deltage i. Til workshoppen vil man kunne finde inspiration og selv afprøve nogle simple nålefilt teknikker med det islandske uld. Man får mulighed for at bringe et lille personligt design med hjem, som man kan bruge til eksempelvis at lappe en hullet sweater.

Ønsker man at deltage i workshoppen og prøve denne interessante teknik samt blive klogere på, hvordan man med nålefilt kan opfriske sin slidte sweater, så kom forbi Orangeriet mellem 16.30-19.00.

Workshoppen anbefales til alle fra 8 år og opefter (yngre børn skal have hjælp fra en voksen, da der bruges nåle til at filte med). Alle materialer er til rådighed til workshoppen, og der er kun plads til et begrænset antal, så det er først til mølle