Tour-fejring i Tivoli

Vi hylder de danske cykelhelte

27. juli 2022

Kl: 16:00

Plænen

Vi hylder de danske cykelhelte
De danske cykelhelte og især Jonas Vingegaard skal hyldes for præstationen, spændingen, sammenholdet og for at gøre Danmark til en vaskeægte cykelnation i løbet af de sidste par uger. Det gør vi onsdag d. 27. juli i Tivoli, og vi håber, at du vil være med.

Rytterne ankommer til Hovedindgangen
Fejringen i Tivoli foregår onsdag d. 27. juli fra kl. 16.00, og du behøver blot dit Tivolikort eller en entrébillet for at komme med.
Tivoli-Garden spiller for, når Jonas Vingegaard og de andre ryttere ankommer til Hovedindgangen kl. 16.00, og linje 8 vil køre de danske cykelhelte op til scenen, hvor programmet starter kl. 16.15.

Taler, ryttere og musik på Plænen
Vær med når vi inviterer ryttere på Plænen til en snak om sommerens fantastiske præstationer. Programmet vil også byde på taler, fællessang med Søs Fenger og musik fra Saveus.

Vi glæder os til at hylde cykelheltene sammen med jer og få sat punktum på en forrygende måned i cykelløbets tegn, der startede i Tivoli! Mere detaljeret program følger snarest.

Bemærk indgang er efter først-til-mølle, og at der bliver filmet i Haven.

Program

16.00 Rytterne ankommer til Tivolis Hovedindgang 16.15 Åbning med Tivolis Direktør, Susanne Mørch Koch 16.20 Konferencier Tobias Hamann byder velkommen. 16.30 Tale fra den franske ambassadør, Christophe Parisot 16.35 Josefine Høgh og Dennis Ritter interviewer de danske ryttere og formanden fra DCU. 16.50 Fællessang ”Der er et yndigt land”, med Søs Fenger. 16.55 Josefine Høgh og Dennis Ritter interviewer Jonas Vingegaard. 17.20 Saveus 17.30 Tak for i dag.