Halloween Illuminationer

Når mørket sænker sig, er der show på Tivoli Søen

Fra 13. oktober 2022 - 6. november 2022

Tivoli Søen

Glæd jer til et illuminationsshow fyldt med dramatiske effekter som ild, lasere, røg, lys og vand i samspil med nykomponeret musik af Jeppe Kaas. Halloween Illuminationer kan opleves flere gange hver aften. Illuminationer er en abstraktion over spændingen og uhyggen ved Halloween. Har du ikke set Tivolis Illuminationer før, så har du en oplevelse af de store til gode.

Oplev (u)hyggen og spændingen folde sig ud hver aften under Halloween i Tivoli. Halloween Illuminationer varer ca. 8 minutter, og opleves bedst fra broen over Tivoli Søen eller i området ved Kamelen. Vi skruer op for spændingen. Showet kan virke uhyggeligt.

Komponist Jeppe Kaas fortæller: "At få lov til at lave musikken til Halloween Illuminationer, er et drømmejob. For jeg har, siden jeg var (alt for) lille har været stor fan af gyserfilm og uhyggelige historier. Jeg er vokset op med film som Maskernes nat (Halloween), Exorcisten, Fredag d. 13 osv. Alle film der kom i biffen , da jeg var teenager. Jeg blev skræmt helt ind i sjælen, hver gang, men på en god måde. Lidt som en rutchebanetur i, nå ja, Tivoli. Så det har været mit udgangspunkt. Mit håb er, at publikum selv finder deres historie i musikken og det visuelle- og bliver bare en smule ængstelige undervejs. Jeg arbejder til dagligt som filmkomponist og jeg har angrebet opgaven lidt på samme måde. Jeg har tænkt det hele lidt som forskellige scener i en film. God fornøjelse!"

Tue Selmer Friborg, der står for lyset supplerer: "Halloween Illuminationer spiller på lidt større tangenter end de tidligere shows. Dynamikken er større og der er meget mere uhygge end normalt. Halloween Illuminationer er det syvende illuminations-show på søen. Jeg vil gerne have, at de forskellige shows og sæsoner skiller sig ud fra hinanden. Én af måderne at opnå dette på, er at tilføje udstyr specifikt for de enkelte sæsoner. Tivoli Illuminationer ses bedst fra broen over Tivoli Søen. Men denne gang har vi tilført seks ekstra lasere, som giver laserbillederne endnu mere dybde, men som også gør showet seværdigt hele vejen rundt om Tivoli Søen."