Niels Nielsen & Peter Werner + dj

Dj og comedy

6. december 2022

Tivoli Foodhall

Tivoli Food Hall inviterer til live musik tirsdag og onsdag.
Hold øje med dagsprogrammet.

Denne dag kan du opleve:
Dyrskjødt

Niels Nielsen & Peter Werner
Emnerne i Niels Nielsens stand up stammer ofte fra små ting fra vores allesammens hverdag, hvilket gør hans underholdning meget relaterbar og garanterer en god og sjov oplevelse for alle såvel unge som ældre.
Af samme grund har Niels Nielsen også været en fast bestanddel af den danske comedy-scene de seneste par år, som et af branchens nye talenter, hvilket fik en foreløbig kulmination med 3. pladsen ved DM i STAND-UP 2021.

Peter Werner vandt DM i STAND-UP 2021. Men allerede i 2018 slog han sit navn fast på den danske comedy-scene, da han ved Zulu Comedy Galla blev kåret som en af de nye håb på den danske comedy-scene.
Han er en både nærværende og direkte komiker, der trods sin unge alder allerede har en stor og bred erfaring fra open mics, radio og tv, podcasts m.v.
Peter Werner tager med stor glæde emner op fra sit eget liv, og han serverer sine originale jokes med både vid, engagement og en ofte visuel fortælle-facon.Arrangementet foregår i Tivoli Food Hall. Man behøver derfor ikke entré til Tivoli for at opleve musikken.

Program

17:00: Dyrskjødt 19:00: Niels Nielsen & Peter Werner 20:00: Dyrskjødt