Jacob Wilson & Niels Nielsen + dj

Dj og comedy

1. november 2022

Tivoli Foodhall

Tivoli Food Hall inviterer til stand-up tirsdag.
Hold øje med dagsprogrammet.

Denne dag kan du opleve:
Krøger
Forvent en masse stemning og groovy musik, når Krøger spiller stemningen op - med alt fra house og italo disco til soulful funk, disco og RnB.

Jacob Wilson & Niels Nielsen
Jacob Wilson er en meget erfaren og alsidig stand-up’er, der altid indtager scenen i sikker stil og med stor energi og engagement. Wilson leverer et direkte og kontant show, som forstærkes af en charmerende udstråling og uhyre sikker levering. Wilson skyder på alt og alle, og stilen er hurtige jokes, krydret med sjove stemmer og et meget fysisk kropssprog.

Emnerne i Niels Nielsens stand up stammer ofte fra små ting fra vores allesammens hverdag, hvilket gør hans underholdning meget relaterbar og garanterer en god og sjov oplevelse for alle såvel unge som ældre.
Af samme grund har Niels Nielsen også været en fast bestanddel af den danske comedy-scene de seneste par år, som et af branchens nye talenter, hvilket fik en foreløbig kulmination med 3. pladsen ved DM i STAND-UP 2021.Arrangementet foregår i Tivoli Food Hall. Man behøver derfor ikke entré til Tivoli for at opleve musikken.

Program

17:00: Krøger 19:00: Stand-up: Jacob Wilson & Niels Nielsen 20:00: Krøger