I anledning af Islands nationaldag den 17. juni, er der mulighed for at opleve en enestående islandsk spiseoplevelse i Tivoli. Islands største kokkenavn, Gunnar Gislason, har slået sig sammen med vinderen af Michelin guidens Young Chef Award, Christoffer Sørensen fra Studio, for sammen at skabe dansk/islandsk magi på tallerkenerne i anledningen af nationaldagen.
To stjernekokke én unik menuGunnar Gislason, som er køkkenchef på den islandske Michlin-restaurant, Dill, besøger Det Japanske Tårn i Tivoli, hvor Christoffer Sørensen og holdet fra STUDIO kører pop-up i maj og juni. Sammen kreerer de to stjernekokke en unik, once in a lifetime, menu fuld af islandske smage, råvarer og tilberedninger tilsat Christoffer Sørensens nordisk/asiatiske twist. Menuen koster 2500 kr. og inkluderer 9 serveringer, vinmenu samt kaffe og sødt. Se menuen under program.
Menuen købes på forhånd, og der er et begrænset antal billetter. Køb billet til den unikke dansk/islandske madoplevelse på linket herunder:Menu 1. Gigas-østers med perler 2. Friske grøntsager, fermenteret kål, tindur-ost 3. Blæksprutte med bagte løg 4. Byg, saltbagte rodfrugter, søl, svampe 5. Dagens fangst med grøntsagsfrikassé 6. Torsk serveret på 2 måder 7. Blå havkat med asparges fra Søren Wiuff 8. Kålroe, wasabi, fløjlsblomst 9. Jordbær, vanilje, hyben 10. Søde fristelser til kaffen