Smag på Haven

Smag på alt fra chilier til spiselige blomster

Fra 10. september 2022 - 11. september 2022

Haven

Har du smagt en saftig tomat direkte fra stænglen? Bedre bliver det næppe. For haver kan meget mere end at være kønne og grønne - de kan også spises. Det sætter vi fokus på under vores Have- og Blomsterfestival. Deltag i:

I Tivoli har vi også vores egen “have i haven” med restauranten Gemyse, som kan indtages både med øjet og munden. De vil fremtrylle lækkerier over bålfad, og du kan også være med. Eller kig forbi nogle af vores workshops og rundvisninger – bl.a. kan du lære at lave sitrende cider af nedfaldsæbler (kræver tilmelding her).

Hos Anarkist kan du smage på efteråret. Vi har lavet en nordisk Hawaii-pizza med syltet græskar. Skyl ned med en Schiøtz Gylden IPA, der har fået smag fra haven i form af rosmarin og hyben.

Bøde lørdag og søndag har vi fået Mette Blomsterberg til at dukke op. Kom og pynt din helt egen flødebolle med smukke og farverige spiselige blomster, Det bliver velsmagende, kreativt og blomstrende! Ingen tilmelding. Læs mere her.