Nimb x NoMad

Er du vild med cocktails?

19. maj 2022

Så kan du godt begynde at glæde dig til den 19.-20. maj, hvor vi laver pop-up med NoMad Bar i samarbejde med det anerkendte ginmærke Monkey47. Med sig i front for pop up’en har NoMad den anerkendte mixolog Leo Robitschek, der med NoMad Bar i USA har vundet et hav af priser.

Cocktails & barsnacks af højeste kvalitet Disse to aftener i maj får du en unik mulighed for at smage cocktails i særklasse, når dygtige bartendere fra Nimb og NoMad teamer op og præsenterer en menu specielt udviklet til lejligheden.

Hele herligheden serveres side om side med barsnacks af højeste kvalitet, mens aftenens DJ sørger for det helt rigtige soundtrack til at kickstarte din weekend.

Gå ikke glip af en unik mulighed for international barstemning, og reservér allerede nu dit bord. Inkluderet i billetten er adgang til arrangementet, 2 cocktails efter eget valg (én fra hver bar), lækre barsnacks og DJ.

Udvalg af barsnacks serveres til deling ved bordet. Der kan tilkøbes yderligere små retter, så et let måltid kan sammensættes. På aftenen vil der være et særligt cocktailkort med 10 cocktails specielt udviklet til arrangementet.

Pris: 500 kr. per person
Hvornår: 19.-20. maj fra 19:30 til 00:00
Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, Kbh V. – indgang via Nimb Hotel

Om NoMad Hotel & NoMad Bar
Filosofien bag NoMad er at skabe en unik oplevelse ved at samle de bedste, kreative talenter inden for arkitektur, design, kunst, gastronomi, mixologi og værtsskab.

”For et år siden åbnede vi NoMad London som den første hotel uden for USA. Nu glæder vi os til at sende NoMad Bar-teamet videre ud i verden og samarbejde med holdet fra Nimb i smukke Tivoli. Vi er utroligt glade for at indgå partnerskab med Nimb – et hotel, der ligesom NoMad har fokus på detaljer, design og kvalitet”, udtaler Leo Robitschek, der udover at fronte NoMad Bar også er Vice President of Food & Beverage for Sydell – konsortiet bag NoMad Hotel og NoMad Bar.

NoMad Bar åbnede oprindeligt i New York. Med Leo Robitschek i spidsen er baren flere gange de seneste år blevet kåret til Nordamerikas bedste bar, ligesom den har indtaget en flot fjerde plads på den prestigefyldte liste ”The World’s 50 Best Bars”. NoMad har nu hoteller i London, Los Angeles og Las Vegas. Test