Krabbebisqueworkshop med Meyers

Fra strandfangst til luksussuppe

24. maj

Kl: 12:00

Haven

Kom med, når Meyers inviterer til kæmpe krabbebisqueworkshop, hvor børn og voksne sammen kan forvandle strandkrabber til en god og kraftig bisque. Sammen hakker, snitter og forbereder vi – og så skal krabberne op i den store gryde. Når bisquen er færdig, er der naturligvis mulighed for at smage. Claus Meyer vil byde velkommen kl. 12, hvor han starter den første omgang strandkrabbebisque op. .

Strandkrabber er en overset spise i Danmark, som du selv kan sanke ved stranden. Den invasive art er ved at erobre de danske strande, så du kan med god samvittighed komme den i gryden derhjemme.

Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri formidler viden om skånsomt kystfiskeri og fortæller om det nye, statskontrollerede mærke NaturSkånsom, som strandkrabberne er omfattet af.

Tid: 12.00 - 19.00
Sted: På Plænen


Claus Meyer har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteten i den danske madkultur via sit entreprenørskab og gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
24. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli