Kom helt tæt på dygtige kokke som Claus Meyer, Louisa Lorang, Jesper Vollmer, Marcus Grigo og Henrik Jyrk, når de deler ud af deres tips og tricks i vores daglige HTH Livekøkken foran Tivolis Koncertsal.
HTH har sørget for de bedste køkkenrammer, så kokkene kan koncentrere sig om det, de er bedst til; om det så gælder bålmad, konditorkager, grøntsager, smørrebrød eller andet lækkert. Undervejs bliver der naturligvis serveret frisklavede smagsprøver til heldige blandt publikum.
Vær med, når nogle af landets bedste kokke og madaktører bruger vores toptunede HTH-køkken som deres egen personlige legeplads. Hver dag vil en ny person snitte krydderurter, piske cremer eller ryste drinks, mens de indvier gæsterne i netop deres hjørne af madverdenen. Så kig forbi, smag, tag noter – og stil spørgsmål af hjertens lyst.
Se nærmere info om de enkelte gæster herunder, så du ikke går glip af din yndlingskok.
12. maj – HTH Livekøkken Adam Price & Rasmus Botoft
Kl. 11.30-12.00
Læs mere her
13. maj – HTH Livekøkken Claus Meyer og tre innovative fødevarevirksomheder
Kl. 15.00-18.00
Læs mere her
14. maj – HTH Livekøkken med Nikolai Tram og Anarkist
Bål, bajere og fyrig mad
Kl. 13.00-16.00
Læs mere her
15. maj – HTH Livekøkken med Tobias Hamann
Tryller cookies til bankobrikker.
Kl. 13.00-14.00
Læs mere her
15. maj - HTH Livekøkken med Cakenhagen
Konditor Frederik Holst Benthin viser teknikker fra sin kage fra Lækkerier Prisen 2022
Kl. 15.00-16.00
Læs mere her
15. maj – HTH Livekøkken med Jesper Lauritsen
Kom og lær hvordan du lave de perfekte hjemmelavede flødeboller
Kl. 17.00-18.00
Læs mere her
16. maj – HTH Livekøkken med Tasty Coconut
Smag på junglens gaver
Kl. 17.00-18.00
Læs mere her
17. maj – HTH Livekøkken med Louisa Lorang
Forfriskende bud på en grønnere hverdag
Kl. 17.00-18.00
Læs mere her
18. maj - HTH Livekøkken med Stefan Svane
Giv aftensmaden en ekstra glad krølle på halen
Kl. 17.00-18.00
Læs mere her
19. maj - HTH Livekøkken med Fiskerikajen
Alt godt fra havet – på bordet
Kl. 17.00-18.00
Læs mere her
20. maj - HTH Livekøkken inviterer til køkkenfest med cocktails fra Pernod Ricard
Vi varmer op til Fredagsrock
Kl. 18.00-20.00
Læs mere her
21. maj - HTH Livekøkken med Jesper Vollmer
Inspiration til hverdagsmaden
Kl. 14.00-15.00
Læs mere her
22 maj - HTH Livekøkken med Marcus Grigo
Sådan laver du de perfekte fyldte lækkerier
Kl. 13.00-14.00
Læs mere her
22 maj - HTH Livekøkken med Cakenhagen
Lær at lave citrontærte og den klassiske Tivolikage
Kl. 15.00-16.00
Læs mere her
23. + 24. maj - HTH Livekøkken med Fødevarebanken
Bekæmp madspild og få mest muligt ud af dine rester
Kl. 14.00-18.00
Læs mere her
25. maj - HTH Livekøkken med Henrik Jyrk
Langsom mad – Det tager ikke kun 10 minutter
Kl. 17.00-18.00
Læs mere her
26. maj - HTH Livekøkken med Micki Chen
Energifyldte power bars og syndige rocky roads
Kl. 15.00-16.00
Læs mere her
26. maj - HTH Livekøkken med Cathrine fra Østerberg Ice Cream
Lær kemien bag de kolde fristelser
Kl. 17.00-18.00
Læs mere her
27. maj - HTH Livekøkken med Schulstad og Rosa fra Ramasjang
Smørrebrød: Tips til lækkert smørrebrød med Schulstad Signaturbrød
Kl. 15.00-18.00
Læs mere her
28. maj - HTH Livekøkken med Casper Sobczyk
Stadionmad og frisktappet øl
Kl. 17.00-18.00
Læs mere her
29. maj - HTH Livekøkken med Mette Blomsterberg
Fra syrligfriske rabarber til små himmerigsmundfulde
Kl 13.00-14.00
Læs mere her
29. maj - HTH Livekøkken med Cakenhagen
Konditor Iris Kamilla ísaksdóttir og hendes kagebidrag i konkurrencen Årets kage
Kl 15.00-16.00
Læs mere her