HTH Livekøkken med Henrik Jyrk

Langsom mad - det tager ikke kun 10 minutter

25. maj

Kl: 17:00

Foran Koncertsalen

Hvorfor skal madlavningen altid overstås hurtigt?

Det vil kokken Henrik Jyrk gerne udfordre!
Han går i køkkenet med sæsonens råvarer, som han vil demonstrere og dele ud af.

Derudover giver han et skub til, hvordan vi kan se anderledes på den tid, vi bruger i køkkenet.

Langsom mad behøver nemlig slet ikke være stressende, men kan tværtimod bidrage til afstresning.

Henrik Jyrk står bag restaurant Ibuto by Henrik Jyrk og har vundet Danmarks største kokkekonkurrence to år i træk. Før det var han køkkenchef på en af de mest kendte michelinrestauranter i verden: Atelier Crenn i Californien.

Tid: 25. maj 17.00 - 18.00

Se det fulde program for alle dage i HTH Livekøkken her her

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
25. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli