HTH Livekøkken med Casper Sobczyk

Stadionmad og frisktappet øl

28. maj

Kl: 17:00

Foran Koncertsalen

Kokken Casper Sobczyk sætter fokus på det ”fedtede” køkken og fremtryller en stadionmenu af de helt gode i anledningen af Champions League.

Smag på forårsruller med ChuChum og ponzu samt cornflakespaneret kylling med lækker aioli og nordisk coleslaw.

Imens står Casper Sobczyk klar til at besvare alle dine spørgsmål til de syndige og ”fedtede” teknikker.

Temaet er en optakt til dagens Champions League-finale, som vises på storskærm på Plænen med tribuner og forskellige spil.

Casper Sobczyk er kok og opvokset med den bornholmske madkultur.
Han er manden bag den verdensberømte smørbøf, som gik viralt med over 150 millioner visninger, og ellers kender du ham måske fra Go’ morgen Danmark eller fra hans egen restaurant Capa, som ligger i Scandic Palace Hotel i København.

Tid: 28. maj 17.00 - 18.00

Se det fulde program for alle dage i HTH Livekøkken her

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
28. maj
Inkluderet i entréen til Tivoli