Har du svært ved at flette fisk ind i hverdagsmaden?
Har du styr på håndteringen af skaldyr, og stegetid på fisk?
Og ved du hvilke fiskearter, der lever i hvilke farvande?
Hjalte og Jesper fra Fiskerikajen kommer dig til undsætning og disker op med deres uvurderlige viden om havets råvarer i HTH Livekøkken.
Fiskerikajen er grundlagt af én fisker og to kokke.
Deres virksomhed er vokset ud af en passion for den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet.
De kender kokkene, er på fornavn med fiskerne, og de vælger at støtte det skånsomme kystfiskeri.
Fiskerikajen skrev i foråret 2019 et nyt kapitel, da de gik sammen med Copenhagen Seafood, Kvalitetsfisk i Stockholm, FSG FOODS i Fredericia og Fisk i Dag i Gøteborg.
Samlet under Valedo udgør de hermed tilsammen Scandinaviens største fiskegrossistvirksomhed.
Tid: 19. maj 17.00 - 18.00
Se det fulde program for alle dage i HTH Livekøkken her her