Smag på Haven

10. september

Kl: 17:00

Haven

Kom til langbordsmiddag i Jubilæumshaven med plantebaseret Comfort food og oplæg af Frank Lantz fra Uhhmami
Frank Lantz der har udvikling en serie af 100 % plantebaserede umamirige bouilloner, som Ocean, Bacon-, Beef- eller Chees ’ish’, vil under middagen fortælle om tankerne og udviklingen bag. Menuen til arrangementet er sammensat af Frank Lantz og Tivoli Foods egen Head of Development, Tora Bjarnason, der i sin tid er udlært kok hos Frank Lantz. Sammen går de i køkkenet og på gulvet for at give en aften med plantebaseret Umami og Comfort food i fokus

Et unikt arrangement med 15 forskellige grøntserveringer ved langbordet i vores væksthus i den smukke jubilæumshave.

Pris per person: kr. 350,-
Bestil her: her

Bemærk: Drikkevare købes i Garden Deli baren ved ankomst. Indgang til Haven købes separat eller benyt Tivolikort

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
10. september
Ekskl. entré til Tivoli