Blomsterjagt - bliv klogere på Tivolis have

Fra 27. august 2022 - 11. september 2022

Haven

Nu kan nysgerrige sjæle gå på opdagelse i Tivolis blomstrende univers, når Blomsterjagten skydes i gang. Kom rundt til forskellige steder i den smukke og spirende have og lær mere om de forskellige sorter af blomster og planter i bedene. Du kan vinde et Guldkort, 4 turpas samt Tivolis smukke blomsterbog.

På særligt udvalgte punkter vil der være skilte med information om de forskellige planter og blomstersorter. Og ved hvert stop i Blomsterjagten gemmer der sig farverige fotokomik-skilte, så man kan foreviges som en smuk figur i plante- eller blomstertema.

Blomsterjagten er gratis og kan besøges i hele festivalens periode d. 27. august til d. 11. September i hele Tivolis åbningstid. Hent dit skattekort i Tivolis Servicecenter, Little Tivoli eller i Harlekin. Det er også her du aflevere det igen for at være med i konkurrencen.Konkurrencebetingelser for ”Blomsterjagten” til Tivolis Have- & Blomsterfestival 2022.

Deltagere
Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år, og som er bosiddende i Danmark. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere alderen på hver vinder. Ansatte hos Tivoli A/S samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencen. Der må kun deltages med én e-mail per vinder. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere hvor mange e-mails, der bliver benyttet per deltager. Hvis den samme deltager vinder på flere forskellige e-mails, vil præmien være ugyldig, og der vil blive trukket en ny vinder.

Konkurrenceperiode og betingelser Konkurrencen koster ikke penge at deltage i, men er en del af entrébilletten til Tivoli. Du kan deltage i konkurrencen den 27. august til den 11. september 2022. Du deltager i konkurrencen ved at registrere dig med navn og e-mail på det udleverede skattekort. Skattekortet er gratis og inkluderet i entrébilletten. Du kan få skattekortet i Tivoli Box Office/servicecenter og i Little Tivoli. Du afleverer skattekortet i Tivoli Box Office (til venstre for Hovedindgangen) og i Little Tivoli.

Præmier og lodder Der udloddes følgende præmier, som bliver fundet ved lodtrækning i uge 37. Vinderne får direkte besked på oplyste e-mail. Der er én præmie bestående af 1 stk. Tivolikort Guld + 4 Turpas samt 1 stk. bog ’Tivoli – En eventyrlig blomstrende have’ til følgende værdi:
1 stk. Tivolikort Guld + 4 Turpas. Værdi: 2330 kr. Præmien bliver sendt til vinderen over mail. Der trækkes lod i uge 37. Tivoli afholder den gevinstafgift, der måtte være ved præmier, der har værdi af over 750 kr.
1 stk. bog ’Tivoli – En eventyrlig blomstrende have’. Værdi: 399 kr. Præmien kan afhentes i Tivoli Box Office mod fremvisning af mail om gevinst samt gyldigt ID. Præmien kan afhentes i Tivolis åbningstid. Hvis præmien ikke er afhentet inden den 30. september 2022 bortfalder præmien, og kan ikke længere kræves udleveret.

Hvis du vinder Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@tivoli.dk

Dine personoplysninger For at deltage i skattejagten skal du oplyse dit navn og e-mail til Tivoli, som er dataansvarlig (Tivoli A/S, Vesterbrogade 3, 1630 Kbh V). Oplysningerne bruges kun til afholdelse af konkurrencen og deles ikke med tredjepart. Oplysningerne behandles pba. GDPR art. 6, stk. 1, litra b.