Festivalevents på Tivolis restauranter

Fra stor øl- og vinsmagning og til delikate chokoladefristelser

Fra 12. maj 2022 - 29. maj 2022

Haven

Flere af Tivolis restauranter har arrangeret særlige events i anledningen af Tivoli Food Festival. Her ser du hvilke. Husk at bestille billet til arrangementerne.

TIVOLI FOOD & DRINK TOUR
En ny food tour ser dagens lys, når vi slår dørene op til årets Tivoli Food Festival. Køb en særbillet til Tivoli Food & Drink Tour, og få adgang til fire lækre smagsoplevelser rundt om i Tivoli.

Du kommer forbi:

 • Lobster shack – Lille lobster roll og et glas prosecco
 • Garden Deli – En tartelet og et glas rosé
 • Anarkist – En bajer og en dele-pizza.
 • Vaffelbageriet – Kage og kaffe

 • NB: Turen er uden guide. Kører KUN under Tivoli Food Festival fra 12. maj-29.maj.

  Samlet pris 300 kr./person

  Køb billet her

  SMØRREBRØDSFEST MED SCHULSTAD PÅ FRU NIMB
  Vi gentager forrige års succes og slår dørene op til alletiders smørrebrødsfest – denne gang på Nimbs velrenommerede smørrebrødsrestaurant Fru Nimb. Til smørrebrødsfesten kan du nyde tre serveringer med både klassiske favoritter og nye højtbelagte kreationer. Med i prisen er også øl, vand, hvid- og rosévin i rigelige mængder, mens snaps kan tilkøbes på dagen. Bordet er jeres i 2 timer, hvorefter I kan slå mave i Tivolis forårssmukke have.

  Fru Nimbs Smørrebrødsfest afholdes i samarbejde med Schulstad og Hørkram.

  Tid: søndag den 15. maj & søndag den 22. maj, 12.00 – 14.00 & 14.30 – 16.30
  Sted: Fru Nimb – indgang via Tivoli
  Pris: 695 kr. NB: Entré til Tivoli er ikke inkluderet i prisen.
  Køb billet her

  DM I BLINDSMAGNING PÅ AXELBORG
  Kan du slå dette års finalister?
  Nimb har igen fornøjelsen af at være vært for årets DM i Blindsmagning på Axelborg. Kunsten at blindsmage vine er både svær og fascinerende, og selv om pladserne til selve konkurrencen for længst er revet væk, kan du nu få en eksklusiv smagsprøve på, hvad landets bedste blindsmagere udsættes for.

  Tid: Søndag den 22. maj 2022 kl. 16.00 – 17.30
  Sted: Axelborg, Vesterbrogade 4, 1620 København
  Pris: 495 kr. – inkluderet i prisen er adgang til finalen i DM i Blindsmagning, smagsprøver på de tre finalevine, salte snacks og mulighed for selv at prøve kræfter med blindsmagningens kunst.
  Køb billet her

  ØLSMAGNING PÅ ANARKIST BAR
  Midtfyns Bryghus har opnået stor anerkendelse i både ind- og udland gennem deres kompromisløse og innovative tilgang til ølbrygning. Bryggeriet har bl.a. vundet European Beer Star samt World Beer Award, så det er helt sikkert en smagning værd. Sortimentet byder på mere end 20 forskellige øl, som alle er af høj kvalitet.

  Dato: 25/5.
  Pris pr. person: 200 kr.
  Køb billet her

  INTIM ØLSMAGNING PÅ ANARKIST BAR'S EKSKLUSIVE 1. SAL
  Anarkist Bar afholder små ølsmagninger i det ’lyserøde rum’ på vores første sal to torsdage under Tivoli Food Festival. Der er kun plads til 20 personer. På den måde bliver det hyggeligt og intimt.

  Udgangspunktet er en god snak om god øl, håndværket bag og generelt en rejse gennem øllets univers. Der er også rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så tag gerne din nysgerrige (og tørstige) hat på.
  Du kommer til at smage på otte forskellige øl, og der vil desuden serveres salte snacks. Vi bruger mellem 45-60 minutter, hvor du med fordel kan besøge baren nedenunder og fortsætte hyggen evt. med lidt pizza.

  Prisen for denne intime hygge: 200 kr. (eksl. billetgebyr)
  Køb billet her

  NIMB AU CHOCOLAT - AFTERNOON TEA I CHOKOLADENS TEGN
  Velkommen indenfor til en eventyrlig eftermiddag med chokolade på menuen. Forsvind ned i en af bløde lænestole under de imponerende lysekroner i Nimb Bar, og lad dig forkæle med en helt særlig afternoon tea med sødt, salt, varmt og koldt.

  Tid: Søndag den 15. maj, 13.00 – 16.00
  Sted: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 Kbh. V
  Pris: 475 kr. per person
  Køb billet her

  NIMB x NOMAD
  Så kan du godt begynde at glæde dig til den 19.-20. maj, hvor vi laver pop-up med NoMad Bar i samarbejde med det anerkendte ginmærke Monkey47. Med sig i front for pop up’en har NoMad den anerkendte mixolog Leo Robitschek, der med NoMad Bar i USA har vundet et hav af priser.

  Pris: 500 kr. per person
  Hvornår: 19.-20. maj fra 19:30 til 00:00
  Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, Kbh V. – indgang via Nimb Hotel
  Køb billet her

  WINEMAKER'S DINNER MED ALVARO PALACIOS
  Denne aften får du mulighed for at møde en af Spaniens bedste winemakers, Alvaro Palacios.
  Vi starter aftenen med en nøje sammensat fire-retters menu på Nimb, krydret med en vinmenu fra Alvaro Palacios. Vinene er et udvalg af Alvaros vine, som viser udviklingen og kvaliteten af hans arbejde i Spanien, og Alvaro vil fortælle om vinene i løbet af middagen, for at du får den bedste oplevelse af vinene.

  Pris: 1.495 kr. per person
  Hvornår: 17. maj fra 19:00 til 23:00
  Hvor: Hotel Nimb, Bernstorffsgade 5, Kbh V.l
  Køb billet her