Vær med til Morgenløb fra Tivoli

Begynd din søndag i Havens smukke omgivelser, og kickstart dagen med en frisk løbetur gennem byen

Fra 20. juni 2021 - 15. august 2021

Haven

Hver søndag morgen i perioden 20. juni til 15. august har du mulighed for at løbe med, når Tivoli og Sparta inviterer til Morgenløb fra Tivoli. Nyd Havens smukke omgivelser samtidig med, at du kickstarter din søndag med en frisk løbetur gennem byen.

Der er forskellige ruter, men alle starter og slutter ved Pantomimeteatret. Tempoet i de forskellige løbegrupper sættes efter, hvad der er flest ønsker til, men vil ligge på omkring 6-7 min/km, og der vil også være et gang-hold. Der følger en løbetræner fra Sparta med rundt på ruterne, der alle er 4-6 km.

Efter endt løb er der mulighed for at blive fulgt til Garden Deli, hvor du kan købe morgenmad til favorable priser. Garden Deli ligger i et hyggeligt, tilbagetrukket haveanlæg i Tivoli, og her er du velkommen til at blive hængende, mens du venter på, at Haven åbner.

Tilmeld dig her.

Praktik:
Deltagelse kræver fremvisning af en bekræftelsesmail fra Sparta, et gyldigt Coronapas/en negativ Covid-19-test, der er max. 72 timer gammel, ID (gæster fra 15 år) samt årskort/entrébillet til Tivoli.
Løbere lukkes ind via Tivolis Hovedindgang (på Vesterbrogade) kl. 08:45 og mødes ved Pantomimeteatret.
Her inddeles deltagere i pace afhængig af tempo og rute.
Husk evt. vand til at slukke tørsten.
Husk, at Tivoli er en arbejdsplads, hvor der kan forekomme støj.
Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser hver søndag.
Der tages forbehold for aflysning i tilfælde af dårligt vejr eller andre særlige omstændigheder.