Sushikursus for børn i Tivoli Food Hall

Kunne du tænke dig at lære at lave sushi i efterårsferien?

19. oktober 2021

Kl: 14:00

Haven

Kunne du tænke dig at lære at lave sushi i efterårsferien? Letz Sushi og Tivoli Food Hall inviterer børn, med aldersgrænsen på 12 år, på sushikursus. Alle børn får lov til at lave fem ruller med ekspertise fra Letz Sushis dygtige kokke.

Vi garanterer ikke at I bliver lige så dygtige som dem – men vi garanterer at det bliver sjovt og lærerigt! Hos Letz Sushi bruges kun de bedste råvarer, så vi sikrer god smag og tårnhøj kvalitet. Så selvom de første ruller I laver, ikke ser ud som dem, I får serveret hos Letz Sushi – så smager de helt sikkert fremragende!

Vi har forklæder, skærebrætter og rullemåtter til rådighed. Så I skal bare møde op med træng til at lære noget nyt og selvfølgelig har en smag for sushi. Sushien som I selv har lavet kan nydes i Tivoli Food Hall og ellers er I velkomne til at tage det med hjem. Forældre bliver tilbudt et glas bobler imens børnene laver sushi, så de kan slappe af og mærke at det er efterårsferie.

Adgang til Tivoli Food Hall er gratis for alle og man behøver derfor ikke entrebillet til Tivoli for at deltage i sushikurset. Det er derfor muligt at komme fra Bernstorffsgade (overfor Københavns hovedbanegård) og fra Tivoli. Kurset foregår inde i Tivoli Food Hall kl. 14.00-15.30 Vi glæder os til en sjov og lærerig dag med jer.