Glæd jer til et arrangement, der går helt i fisk – på den gode måde vel at mærke!
Aftenen starter med et glas champagne i restauranten inden de første to retter serveres. Herefter er det tid til et lille intermezzo i form af et besøg i Tivolis 30 meter lange tropiske koralrevsakvarium, hvor en af akvariets medarbejdere står klar til at fortælle om akvariets fisk, alt imens de bliver fodret. Hvis ikke I har været for tæt på piratfiskene, nydes desserten tilbage i restauranten.
Menu
• Velkomstchampagne
• Stegt jomfruhummer glaseret i reduceret hønsesky - hertil fyldt artiskok med muslingekompot, sensommerurter og muslingesauce
• Bagt torsk i lardo og sæsonens urter med knuste kartofler stegt i andefedt - hertil grillet agurk, syltet æble og torskebisque med dildolie
• Klassisk ”tarte tatin” serveret med rørt vaniljeis
Pris: 369 kr. per person inkl. velkomstchampagne, 3-retters menu og tur i Tivolis Akvarium (Bemærk venligst, at entré til Tivoli ikke er inkluderet)
Program
18.30 – 20.00: Velkomst, forret & hovedret på Paafuglen
Ca. 20.00/20.15: Tur i Tivolis Akvarium
Ca. 20.30/20.45: Dessert på Paafuglen
21.30: Tak for i aften