Musikskoledage i Tivoli

Oplev 2500 musikalske talenter slå sig løs på 9 scener i Tivoli

Fra 5. juni 2021 - 6. juni 2021

Haven

Er du til funk, tango eller klassisk? Hvad end du sværger til, er der helt sikkert noget for dig og dine ører, når Tivoli for 31. gang åbner dørene for Danmarks eneste landsdækkende event for talentfulde musikskoleelever lørdag den 5. juni og søndag den 6. juni - en weekend i musikkens tegn med deltagelse af musikskoler fra alle dele af landet.
For musikskoleeleverne er det en særlig oplevelse at optræde for et stort publikum enten på Tivolis eksisterende scener eller på en af de specialbyggede tribuner.
Der er deltagelse fra 147 ensembler med cirka 2500 optrædende på 9 forskellige scener, der tæller alt lige fra Plænen og Pantomimeteatret til særligt oprettede scener.

Alle musikgenrer er repræsenteret, og gæsterne kan se frem til et spraglet og mangfoldigt program. Koncerterne finder sted på unikke placeringer i Tivoli, eksempelvis marimbaensembler på ”Den Grønne Scene”, Bigbands på Plænen og meget, meget, mere.

Kort om Musikskoledage i Tivoli:
Musikskoledage i Tivoli er et selvstændigt projekt med sekretariat hos Musik & Ungdom, og er det eneste landsdækkende arrangement for musikskoleelever i Danmark.
Se mere om Musikskoledage i Tivoli her