Smørrebrødsmasterclass x Selma og Rasmus Palsgård
Hvad sker der, når en ekstraordinært dygtig svensk kok sætter sig for at modernisere dansk smørrebrød med respekt for traditionerne? Svaret er restauranten Selma drevet af svenske Magnus Pettersson, som har fået en bib gourmand, den hidtil største hæder, en dansk smørrebrødsrestaurant nogensinde har fået i Michelinguiden. Derfor er Magnus Pettersson også den helt rigtige til at føre publikum ind i, hvordan man kan give det traditionelle smørrebrød nyt liv. På Selma er lokale råvarer, bæredygtighed og godt håndværk i højsædet, og Magnus Pettersson vil komme med en række tips og tricks, du kan bruge derhjemme, undervejs. På scenen får Magnus selskab af madanmelder og journalist Rasmus Palsgård, som driver feinschmeckeren.dk og er juryformand for den bæredygtige nordiske restaurantguide 360 Eat Guide. Sammen vil de gøre gæsterne meget klogere på smørrebrød, og der vil naturligvis være smagsprøver undervejs.