HTH Live-køkken

Med Claus Meyer

14. september 2021

Kl: 17:00

Orangeriet

Få styr på din surdej med Claus Meyer
Smagen af et perfekt hævet surdejsbrød med en sprød skorpe, en sej og svampet krumme og masser af smagsdybde er noget af det bedste, der findes; men hvordan får man det til at lykkes derhjemme, og hvordan får man overhovedet gang i en surdej? Alt det – og meget mere – giver Claus Meyer svaret på ved dette event, hvor han tager deltagerne med gennem samtlige processer fra ”fødslen” af en surdej, til hvordan du bruger den i brødet, og hvordan du holder den i live. Claus vil også fortælle om de mange spændende meltyper, som hver især kan præge dit brød i en ny retning. Der vil også være smagsprøver undervejs, så du selv kan danne sig dine egne indtryk og få en bedre forståelse for processerne i bagning med surdej.

Om Clays Meyer
Claus Meyers CV er så langt og hans bedrifter så mange, at man dårligt ved, hvor man skal begynde. Han dukker første gang op på skærmen hjemme i danskernes stuer i 1991, og siden da har han utrætteligt arbejdet for at udbrede glæden til gode råvarer og velsmagende mad. Han fik ideen til Noma som han siden åbnede sammen med Rene Redzepi, og han har skrevet utallige bøger om bagværk, hverdagsmad og meget mere. I 2010 åbner han Meyers Bageri, som for alvor satte gang i surdejsbølgen og begejstringen for de gode meltyper i Danmark.