Linda Andrews og Farum Gospel Choir

Forrygende gospeltoner markerer Tivoli fejrer 4th of July

3. juli 2021

Plænen

Glæd dig til forrygende gospelkoncerter lørdag den 3. juli med Linda Andrews og Farum Gospel Choir i anledning af at Tivoli fejrer 4th of July i weekenden 3. og 4. juli.


Linda Andrews blev landskendt, da hun i 2009 vandt DR´s populære talentkonkurrence X-Factor og har sidenhen solgt dobbeltplatin med “Det Bedste Til Sidst” og udgivet 7 soloalbums.
Udover det er Linda Andrews også én af Danmarks førende gospelartister, og med et hav af gospelkoncerter bag sig rundt omkring i Danmark og i udlandet, har Linda igennem de sidste 20 år også stået i spidsen for nogle af de bedste og mest svingende gospelkor i København.
Til koncerterne i Tivoli den 3. juli har Linda gospelkoret Farum Gospel Choir med - og Linda kender koret rigtigt godt, da hun til daglig er korets dirigent.
Farum Gospel Choir tæller normalt lidt over 90 sangere , men på Plænen i Tivoli denne lørdag vil det være er 22 af korets sangere, der på smukkeste vis vil repræsentere koret.
Repertoiret består af kendte gospelklasiskere som Oh Happy Day og Amazing Grace, og der vil også være genhør med kendte klassikere som Hallelujah af Leonard Cohen.
Der er 100% garanti for at blive blive glad og ikke mindst bevæget denne eftermiddag på Plænen i Tivoli.