Jagten på Guldæggene

Deltag i jagten og vind et Guldkort med Turpas til hele familien og påskelækkerier fra Cakenhagen.

Fra 27. marts 2021 - 5. april 2021

Haven

I påsken kan du gå på jagt efter de forsvundne guldæg i Tivoli. De er placeret rundt om i Haven, og du skal både kigge nede og oppe. De er selvfølgelig i en flot guldfarve, og så indeholder de hver især et bogstav, som til sammen danner et ord.

Når du har fundet æggene og dannet ordet, kan du hente en lille påskeoverraskelse som præmie – her skal du være ifølge med en voksen, hvis du er under 18 år. Du kan også være med i lodtrækningen om et Tivoli Guldkort + Turpas til hele familien og fine påskelækkerier fra Cakenhagen.

For at hjælpe dig lidt på vej, har vi lavet et skattekort med ledetråde til, hvor du finder guldæggene. Det er gratis at deltage når du har betalt entré til Tivoli, og du kan få et skattekortet ved alle indgange til Tivoli samt i Box Office/servicecenter, i Little Tivoli eller ved det fine Guldhus, som du finder mellem Plænen og Glassalen.

For at deltage i lodtrækningen om de fine påskepræmier, skal du efter jagten aflevere kortet igen i Box Office (til venstre for Hovedindgangen), ved Little Tivoli eller i Guldhuset ved Plænen. Det er også disse steder, påskeoverraskelsen udleveres.

Kom i Tivoli fra den 27. marts til den 5. april og få en hyggelig påskeoplevelse.

Rigtig god jagt!

Læs de fulde konkurrencebetingelserne her:
Betingelser for ”Jagten på guldæggene” til Påske i Tivoli 2021
Deltagere
Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år, og som er bosiddende i Danmark. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere alderen på hver vinder. Ansatte hos Tivoli A/S samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencen. Der må kun deltages med én e-mail per vinder. Vi forbeholder os derfor retten til at kontrollere hvor mange e-mails, der bliver benyttet per deltager. Hvis den samme deltager vinder på flere forskellige e-mails, vil præmien være ugyldig, og der vil blive trukket en ny vinder.

Konkurrenceperiode og betingelser
Konkurrencen koster ikke penge at deltage i, men er en del af entrébilletten til Tivoli. Du kan deltage i konkurrencen én gang om dagen i perioden fra den 27. marts 2021 til og med den 5. april 2021. Du deltager i konkurrencen ved at registrere dig med navn og e-mail på det udleverede skattekort. Skattekortet er gratis og inkluderet i entrébilletten. Du kan få skattekortet ved alle indgange til Tivoli samt i Box Office/servicecenter, ved Little Tivoli, ved Akvariet eller ved guldhuset, som du finder ved plænen. Du afleverer skattekortet i Tivoli Box Office (til venstre for Hovedindgangen), ved Little Tivoli, ved Akvariet eller i guldhuset ved plænen. Det er også her, chokoladeæggene udleveres til alle, der gennemfører skattejagten – dog skal man være over 18 år eller ifølge med en person over 18 år, for at få et chokoladeæg udleveret, så længe lager haves.

Præmier og lodder
Der udloddes en præmie hver dag fra den 27. marts 2021 til og med den 5. april 2021. Den 5. april 2021 trækkes en hovedpræmie blandt alle deltagere i konkurrencen i hele perioden. I alt 11 præmier af forskellig præmieværdi:

Dagspræmier: 10 stk påskelækkerier fra Cakenhagen mfl.. Værdi: 5000 kr. i alt.
Præmien kan afhentes i Tivoli Box Office mod fremvisning af mail om gevinst samt gyldigt ID. Præmien kan afhentes i Tivolis åbningstid.
Hvis præmien ikke af afhentet inden den 30. april 2021 bortfalder præmien, og kan ikke længere kræves udleveret.

Hovedpræmien: 1 stk. Tivolikort Guld + 4 turpas. Værdi: 2330 kr. Præmien bliver sendt til vinderen over mail.
Der trækkes lod hver dag i perioden 28. marts 2021 til og med 6. april 2021.

Tivoli afholder den gevinstafgift, der måtte være ved præmier, der har værdi af over 750 kr.

Derudover er der 3000 chokolader af 6 gram til gratis uddeling

Hvis du vinder
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail.
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@tivoli.dk

Dine personoplysninger
For at deltage i skattejagten skal du oplyse dit navn og e-mail til Tivoli, som er dataansvarlig (Tivoli A/S, Vesterbrogade 3, 1630 Kbh V). Oplysningerne bruges kun til afholdelse af konkurrencen og deles ikke med tredjepart. Oplysningerne behandles pba. GDPR art. 6, stk. 1, litra b.