Italiensk mad- og vinaften med La Baracca

Vi skal drømme os væk til Italien med mad og vin sammen med La Baracca

13. oktober 2021

Kl: 18:30

Haven

Drøm dig væk til Italien med Tivoli Food Halls svar på en italiensk aften, hvor egnsretter og nøje udvalgt vin vil blive præsenteret af italienske Franco og hans kone Tatiana. Sammen ejer Franco og Tatiana La Baracca, som begge har en passion for at lave simple italienske retter – særligt pasta.

La Baracca producerer hver dag frisklavet pasta og tilbereder retter med masser af italiensk kærlighed på traditionelvis. Franco er sommelier, som personligt udvælger og importerer vine fra Toscana og andre italienske regioner. Derfor kan du være sikker på, at du altid vil få serveret et godt glas vin hos La Baracca.

Til denne italienske aften vil der løbende blive serveret vine og småretter på italiensk manér i Tivoli Food Hall. Duge, levende lys og Franco som fortæller småanekdoter. Det bliver ikke meget bedre!

Du vil til denne aften smage på følgende: 1 Aperol spritz 2 Mousserende vine 3 Hvidvine 2 Rosé vine 2 Rødvine Til alle vine vil der blive serveret småretter, som passer til de forskellige vine.

Det bliver altså en aften, hvor vi sammen kan drømme os væk til Italien sammen med La Baracca. Så inviter din ven, date, kæreste, kone eller mand med. Vi glæder os til at se dig.

Adgang til Tivoli Food Hall er gratis for alle og man behøver derfor ikke entrebillet til Tivoli for at deltage. Det er derfor muligt at komme fra Bernstorffsgade (overfor Københavns hovedbanegård). Denne italienske mad- og vinaften foregår inde i Tivoli Food Hall overfor La Baracca.