EM i fodbold: Tjekkiet-Danmark

Oplev og hep på Danmark, når der spilles 1/4 finale

3. juli 2021

Plænen

UDSOLGT
Der er desværre ikke flere billetter til arrangementet.
Evt. uafhentede armbånd kan hentes lørdag fra klokken 14.30 ved Boblespringvandet i Tivoli, indtil der er “udsolgt”.
Når der er udsolgt af de uafhentede armbånd inde i Haven, vil dette blive oplyst til gæsterne ved indgangene samt på Tivolis Facebook- og twitter-profil.

Vi kan ikke få nok af herrelandsholdet, og vi glæder os til endnu en aften i deres selskab. Kom og vær med til en fantastisk aften med bold, musik og fodboldglade gæster, når Danmark møder Tjekkiet i 1/4 finalen lørdag.

"DJ ViVinderEm" aka Dyrskjødt sørger for at få stemningen i top før kampen og i pausen.

De reserverede armbånd skal hentes i Tivoli lørdag den 3. juli mellem 11:30 – 14.00 i hhv:
• Sektion 1, Samspil i Smøgen
• Sektion 2, Rotunden Koncertsalen (Akvarium)

Alle fodboldfans skal møde op personligt inde i Tivoli for at hente deres armbånd. I den forbindelse skal de registrere sig til smitteopsporing - (eksempel: har du bestilt 4 billetter, så skal I alle 4 møde op samlet, for at få udleveret jeres armbånd).

Det kræver almindelig entré eller Tivolikort at komme ind.
Hvis man ønsker at forlade Haven i løbet af dagen, skal man huske at få et re-entry-armbånd, som hentes ved indgangen til Tivoli Food Hall fra havesiden (overfor Pantomimeteatret).
Armbåndet koster ikke ekstra.

Alle gæster over 15 år skal vise gyldigt coronapas enten via MinSundhed eller coronapas app’en. Hvis fremvisningen af gyldigt coronapas sker på andre måder, er der også krav om fremvisning af ID.

Program

16.00 Indlukning til plæneområdets sektion 1 og 2 samt underholdning ved "DJ ViVinderEm" aka Dyrskjødt 18.00 Kampen Tjekkiet - Danmark fløjtes i gang