TEDx Copenhagen: Expect the Unexpected

Kender du TED Talks? 9. november kan du opleve TEDxCopenhagen med store idéer og tanker. Her kan du se frem til mange spændende indslag og overraskelser.

9. november 2019

Kl: 14:00

Tivolis KoncertsalTEDxCopenhagen: Forvent det uventede
København var blandt de første byer i verden, der afholdte et lokalt TEDx event – det var tilbage i 2009, og siden da har TEDxCopenhagen holdt mange events med mange inspirerende oplægsholdere med idéer, der er værd at sprede. TED Talks er populære verden over – nogle talks er set af mere end 70 millioner mennesker.

TEDxCopenhagen udspringer af TED Talks. TED står for Technology, Entertainment og Design – der var de emner der var i fokus ved de første TED Talks tilbage i 1980’erne. Siden er stort set alle emner blevet vendt.

Temaet ved dette 10 års jubilæums-event er: Expect The Unexpected.

Her vil vi reflektere over nogle af de største udfordringer for menneskeheden i dag, og præsentere idéer der forhåbentlig kan forberede os på en mere usikker fremtid end vi er vant til.

Hvordan forbereder vi os på det uventede? Hvad vil vores prioriteringer være i fremtiden? Og hvordan sikrer vi en tilgang der er inkluderende, og ikke splittende?

9. november, udforsker vi idéer der kan guide os igennem en usikker æra i menneskets historie – en æra formet af hurtige og krydsende teknologiske fremskridt, der påvirker vores hverdag i en hidtil uset skala.

Læs mere om eventet og speakerne på https://tedxcopenhagen.dk/

Praktisk information

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli i hele
Tivolis åbningstid.

Den 9. november har Tivoli lukket, og der er derfor udelukkende indgang til Tivoli og Koncertsalen via hovedindgangen på Vesterbrogade. Hovedindgangen åbner 1 time før showstart.

Åbningstider i Koncertsalen
Uden for sæson: Tivolis Hovedindgang og dørene til foyeren åbnes 1 time før showstart.

Showets varighed
Showet er fra kl. 14.00-19.00 inkl. 2 pauser.

Garderobe
Ubemandet garderobe.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

Se åbningstiderne for Box Office her.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Her kan du benytte busser, S-tog, Øresundstog, Regionaltog og IC-tog. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.