Sydøstasiatisk danseshow I Tivoli

Flot, farverig og traditionel

Fra 7. juli 2019 - 8. juli 2019

Plænen

Denne sommer har Tivoli fornøjelsen af at kunne præsentere et storslået Sydøstasiatisk performanceshow med dansere fra alle ASEAN-medlemslandene, som led i de aktiviteter, der er med til at fejre ASEAN-kulturåret 2019 under temaet The Best of ASEAN: Oneness to the World.

Dansere fra de 10 ASEAN-medlemslande kommer til at optræde på Plænescenen med traditionelle danse iført smukt og farverigt tøj. Selve showet er 60 minutter langt og består af både dans og musik fra hvert land. Ligeledes vil der også være fælles performances, hvor alle lande er repræsenteret.
Showet vil fremvise de fineste traditioner fra ASEAN-landene og vil blive udført af dansere fra Brunei Darussalam, Cambodja, Indonesien, Laos, Malaysia, Myanmar, Filippinerne, Singapore, Thailand og Vietnam.

De to forestillinger i Tivoli er et samarbejde med Tivoli og ASEAN-ambassaderne i København (Indonesien, Filippinerne, Thailand og Vietnam). Desuden er ASEAN Cultural Troupes optræden i Tivoli arrangeret som en del af deres ASEAN Cultural Roadshow i Europa, der er organiseret af Kongeriget Thailands Kulturministerium som en del af Thailands formandskab for ASEAN i 2019, hvilket også indbefatter en forestilling på Thai Festival 2019 på Havneparken, Islands Brygge, den 6. juli i København.