Musikskoledage i Tivoli

Oplev over 5000 musikalske talenter slå sig løs på 14 scener i Tivoli

Fra 25. maj 2019 - 26. maj 2019

Haven

Er du til funk, tango eller klassisk? Hvad end du sværger til, er der helt sikkert noget for dig og dine ører, når Tivoli for 30. gang åbner dørene for Danmarks eneste landsdækkende event for talentfulde musikskoleelever lørdag den 25. maj og søndag den 26. maj - en weekend i musikkens tegn med deltagelse af musikskoler fra alle dele af landet.
For musikskoleeleverne er det en særlig oplevelse at optræde for et stort publikum enten på Tivolis eksisterende scener eller på en af de specialbyggede tribuner.
Der er deltagelse fra 240 ensembler med cirka 5000 optrædende på 14 forskellige scener, der tæller alt lige fra Plænen og Pantomimeteatret til særligt oprettede scener.

Alle musikgenrer er repræsenteret, og gæsterne kan se frem til et spraglet og mangfoldigt program. Koncerterne finder sted på unikke placeringer i Tivoli, eksempelvis harmoniorkestre & brassbands foran Tivoli Food Hall, Bigbands på Plænen og meget, meget, mere.
Der vil som altid være parader med trommer, blæsere, slagtøj, gøglere, skuespillere og akrobater.

MIN MUSIK
Musikskoledage i Tivoli sætter i 2019 fokus på den musik, der skabes ude på Musik- og Kulturskolerne. Orangeriet er scenen for komponisterne.

Kort om Musikskoledage i Tivoli:
Musikskoledage i Tivoli er et selvstændigt projekt med sekretariat hos Musik & Ungdom, og er det eneste landsdækkende arrangement for musikskoleelever i Danmark.
Se mere om Musikskoledage i Tivoli her