Et Gastronomisk Vintereventyr

Kom med til en magisk aften, hvor sommelieren fra Nimb og chefkokken fra Sticks’n’Sushi får frie hænder.

26. februar 2019

Tirsdag d. 26. februar bliver Nimb Bar for en enkelt aften tryllet om til et gastronomisk vintereventyr på japansk. Her kan du som gæst følge med ”live”, når Sticks’n’Sushi’s chefkok tryller i det åbne køkken. Denne aften er den delikate snekrabbe fra Jacob Kongsbak Lassen i hovedrollen stærkt flankeret af champagnehuset Ruinarts forførende dråber.

Snekrabben, eller den arktiske krabbe, er en langlemmet vinterbader, der lever sit liv på ishavets bund. Under dens uhyrlige ydre gemmer sig et snehvidt og yderst velsmagende kød, hvis smagsnuancer går godt sammen med champagne. Nimbs sommelier har denne aften valgt at servere champagner fra Ruinart, der er et af de ikoniske champagnehuse.

Der er kun 50 billetter til salg til denne enestående middag, så du skal være hurtig, hvis du skal sikre dig en.

Lad dig friste af menuen her.

BITES Snekrabbe i tempura med miso-aïoli Kyllingeskind med foie gras-creme og kaviar Tamago og snekrabbe med dashi-gelé Kroket af snekrabbe med wasabi-cæsardressing Tun-tataki med trøffel-gomadressing .

SUPPE Krydret misosuppe med snekrabbe .

SASHIMI Snekrabbe Tun Laks Hiramasa Jumbo-ebi-reje Meindisshu Bagt black cod.

SUSHI Maki, nigiri og gunkan med snekrabbe og alt det bedste, havet ellers kan byde på. .

DESSERT Mango og passionsfrugt med mangois .