Champions League Finale 2019

Fodboldglæde og storskærm

1. juni 2019

Plænen

Kom til den store finalekamp i Champions League den 1. juni 2019, når Tivoli, Heineken og PepsiMax inviterer til en brag af et fodboldfest.
Plænen vil emme af ægte stadionstemning med tribuner, fadølsservering og kampen blæses op på storskærm.
Slagets gang styres af Pede B, og i løbet af dagen er der aktiviteter i området for både børn og voksne.

Aktiviteter i Plæneområdet fra kl.14.00
Bordfodbold: Se om du kan gøre det ligeså godt som dit favorithold. Find en ven at udfordre på et af de to bordfodboldspil

Klikbaner: Kan du lave tricks som Eriksen, Messi og alle de andre? Mindre kan også gøre det, bare du gi’r dig fuldt ud i en hæsblæsende kamp på klikbanen

Lykkehjul: Prøv lykken og snur hjulet. Du har mulighed for at vinde forskellige præmier fra Pepsi Max og Heineken og hvis du er ekstra heldig, at hjulet lander på det rigtige felt, får du et lod i lodtrækningen om 2 billetter til en A-klasse kamp i næste Champions League sæson

Photo booth: Hvis du altid har drømt om at holde Champions League trofæet, så har du chancen nu. Det er lidt snyd, men dine venner vil blive grønne af misundelse, når du poster billedet

Konkurrencer fra Plænen kl. 18.45
Vær klar med mobilen og deltag i aftenens Kahoot, hvor du har mulighed for at vinde fede præmier

Fodboldpodcasten Transfervinduet går Live fra Plænen med B.T.s sportsjournalister og en special guest kl 19.30-20.00

Kick off på Champions League finalen 2019 kl. 21.00

Tá dine venner eller familien under amen og få jer en uforglemmelig oplevelse fyldt med fodboldglæde – vi ses på Plænen.

Program

14.00: Aktiviteter i Plæneområdet (se ovenfor)
17.00-19.00: Happy Hour
18.30: Pede B byder velkommen fra Plænen
18.45: Konkurrencer fra Plænen (se ovenfor)
19.30: Fodboldpodcasten Transfervinduet går Live fra Plænen
20.55: Fight Night show part 1 (Rap battle)
21:00: Kick off på Champions League finalen 2019
21.45: Halftime show fra studiet + Fight Nigh show part 2
22:00: Anden halvleg
22.45: Konkurrencevindere offentliggøres
23.45: Fyrværkeri

Konkurrence

Føl, smag og lær mere  

Test dine evner indenfor mad og gastronomi og stimuler dine smagssanser. Deltag i den sjove konkurrence hvor du skal undersøge Tivolis fem sansebokse. Her skal du se, smage eller føle dig frem til svar på vores spørgsmål, hvorefter du vil få mulighed for at smage fem tasters med økologisk mad, fra Tivolis spisesteder. Samlet udgør de fem tasters et helt måltid.

Pris pr. person: 75 kr.

transparent_2x2
Økologisk skattejagt

Gæt og spis

I Tivolis økologiske ’skattejagt’ skal du svare på fem spørgsmål for at få lækre, økologiske serveringer fra fem spisesteder i Tivoli! Tilsammen svarer de fem serveringer til et helt måltid. De fem sansekasser ved Pergolaen er din hjælp til at svare på spørgsmålene. I området kan du også besøge spændende stader, hvor økologiske producenter fortæller om fordelene ved bæredygtighed og økologi.

Pris pr. person: 75 kr.

 

Tivoli_IMG_Hotdog_370x472_

Økologi på Orangeriet

Lørdag den 14. september på Orangeriet

Kl. 14: Ind med robotterne 

Økologien startede i det små, men i dag er Danmark verdensmester i økologi. Og det er ikke sært, for de økologiske landmænd har allieret sig med ny teknologi. I dag bevæger ukrudtsrobotter gennem markerne og i luften svæver droner, der måler hvordan afgrøderne har det. Og bierne ikke mindst. Økologi handler nemlig om biodiversitet for både dyr og planter. Dansk Maskinhandlerforening fortæller og viser noget af teknologien frem.

Kl. 15: Millennials guider dig gennem bæredygtighedsjunglen

Tænketanken Frej er en del af millennial generationen, som går meget op i bæredygtig mad. Deltag i samtalen og vær med, når  Marie-Louise og Emilie guider dig igennem bæredygtighedsjunglens mange dilemmaer. 

transparent_2x2
​Undervisning

Hva’ ka’ vi li’? – Økologi!

Undervisning med fokus på, om kvalitet af mad også kan være bæredygtighed og dyrevelfærd, og ikke kun smagsoplevelse og præsentation. Formen bliver en blanding af sanseoplevelser, quiz og generel oplysning om økologi. Bemærk: prisen er inklusive frokost.

Pris pr. elev/lærer: 100 kr. 

køb her

OekologiskeDage_2019_TivoliDK_370x472px_01-1