Syng Med i Tivoli - Gry & Lonnie Devantier

Fra rejehop til dansevise - de største fra Melodi Grand Prix

15. august

Kl: 19:00

Plænen

På seks udvalgte torsdage i juni, juli og august vil Plænen summe højt af fællessang, når Annette Heick som syngende værtinde inviterer udvalgte solister fra den danske stjernehimmel til at synge sammen med dig og andre sangglade danskere.

Denne aften står på et festligt genhør med en perlerække af gyldne øjeblikke fra Melodi Grand Prix - sunget af tre af showets store stemmer.

Gry
Gry Johansen vandt både danskernes hjerter og det danske Melodi Grand Prix med Kloden Drejer i 1983. I dag betragtes den stadig som en af de bedste vindersange nogensinde, ikke mindst på grund af Grys ikoniske rejehop. Gry har i flere år optrådt flittigt med sit Gry - Grand Prix Show, så glæd dig til at synge med på klassikere i selskab med en sand Grand Prix-stjerne.

Lonnie Devantier
Få sange har sat sig så godt fast i den danske folkesjæl som Hallo Hallo, Lonnie Devantiers vindersang fra 1990. Siden har hun udgivet soloalbums samt albums med Sing Sing Sing og Dark & Dear, men i Tivoli vender hun igen tilbage til dér, hvor det hele begyndte - og selvfølgelig i selskab med barndomsveninden og Melodi Grand Prix-kollegaen Annette Heick.

Annette Heick
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at sangerinde, skuespiller og entertainer Annette Heick glæder sig til at tage – eller rettere sagt synge - hul på en ny sæson Syng Med i Tivoli.
Der er, og har altid været, noget helt særligt ved at stå i Tivolis smukke park og synge for de glade mennesker, der har taget plads på Plænen. Tivoli er et sted, man er stolt over at være en del af.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
15. august
Inkluderet i entréen til Tivoli