Syng Med i Tivoli - Maria Montell & Bryan Rice

Ørehængere fra øverste hylde af dansk pop

6. juni

Kl: 19:00

Plænen

På seks udvalgte torsdage i juni, juli og august vil Plænen summe højt af fællessang, når Annette Heick som syngende værtinde inviterer udvalgte solister fra den danske stjernehimmel til at synge sammen med dig og andre sangglade danskere.

Denne aften inviterer Annette Heick til festlig fællessang med Maria Montell, Bryan Rice og alletiders danske pophits.

Maria Montell
Det er svært at sige dansk pop uden at sige Maria Montell, og det er mindst lige så svært at sige Maria Montell uden at bryde ud i DiDaDi. Sådan er det, når man er ophavskvinde til et sandt pop-hit. Med en slet skjult kærlighed til jazz har Maria Montell en unik evne til at sætte sit helt eget vellydende aftryk på de store hits.

Bryan Rice
Man skal ikke lytte til Bryan Rice synge i mange sekunder, før det står klart, at han er som skabt til den store scene. Siden gennembruddet med hits som No Promises og Breathing, har få mennesker udvist så stor passion for pop som Bryan Rice, hvilket gennem årene er blevet til faste pladser i både musicals, tv-shows, teaterkoncerter og selvfølgelig på landets hitradioer.

Annette Heick
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at sangerinde, skuespiller og entertainer Annette Heick glæder sig til at tage – eller rettere sagt synge - hul på en ny sæson Syng Med i Tivoli.
Der er, og har altid været, noget helt særligt ved at stå i Tivolis smukke park og synge for de glade mennesker, der har taget plads på Plænen. Tivoli er et sted, man er stolt over at være en del af.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
6. juni
Inkluderet i entréen til Tivoli