Syng Med i Tivoli - Zindy Laursen & Michael Carøe

Store sange fra den amerikanske sangskat

4. juli

Kl: 19:00

Plænen

På seks udvalgte torsdage i juni, juli og august vil Plænen summe højt af fællessang, når Annette Heick som syngende værtinde inviterer udvalgte solister fra den danske stjernehimmel til at synge sammen med dig og andre sangglade danskere.

Alt er bare større i USA – og det gælder også sangene fra den amerikanske sangskat. Syng med, når Annette Heick inviterer Zindy Laursen og Michael Carøe til at hylde hits fra over there og danske hits skrevet på amerikanske melodier.

Zindy Laursen
Da Zindy Laursen tordnede ind på hitlisterne sammen med Cut ‘N’ Move i 1992, stod det klart, at den danske sangerinde er velsignet med en vokal, der kan give enhver sang ekstra luft under vingerne. Lige siden har hun markeret sig som en sangerinde med en stemme af internationalt format, både i studiet, tv-shows og ikke mindst på livescenen, som er og bliver Zindy Laursens hjemmebane.

Michael Carøe
Crooneren og entertaineren Michael Carøe formår gang på gang at skabe en unik tidslomme med sit publikum. Der findes nok ikke nogen dansk sanger med en større kærlighed til den klassiske kunst at underholde et publikum, så glæd dig til en aften med sus, swing og store sange i selskab med Danmarks festkonge.

Annette Heick
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at sangerinde, skuespiller og entertainer Annette Heick glæder sig til at tage – eller rettere sagt synge - hul på en ny sæson Syng Med i Tivoli.
Der er, og har altid været, noget helt særligt ved at stå i Tivolis smukke park og synge for de glade mennesker, der har taget plads på Plænen. Tivoli er et sted, man er stolt over at være en del af.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
4. juli
Inkluderet i entréen til Tivoli