Les Misérables in Concert

Glæd jer til denne fremførelse af Boublil & Schönbergs globale musicalsucces og de mange smukke og uforglemmelige melodier.

5. februar 2024

Kl: 20:00

Tivolis Koncertsal

Glæd jer til en fantastisk koncertoplevelse med de mange smukke og uforglemmelige melodier fra Boublil & Schönbergs legendariske musical Les Misérables, med originale filmscener fra den verdensomspændende filmsucces af samme navn fra 2012, opført af solister, kor og musikere fra Cinema Festival Symphonics.

I samarbejde med Universal Pictures vil der som noget ekstraordinært blive vist originale scener fra den verdensomspændende filmsucces Lés Miserables fra 2012 på storskærm undervejs. En ny sang blev komponeret specielt til Hugh Jackman i filmatiseringen, hvilket blev nomineret til en Oscar som årets bedste filmsang, som også bliver fremført til koncerten.

Praktisk information

Dit koncertbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Den 5. februar er der adgang til Tivolis Koncertsal via H.C. Andersens Boulevard 26 (overfor Brandstationen og Rådhuset) og ikke via. Tivolis Hovedindgang. Tivoli har lukket for forlystelser.
 
Åbningstider i Koncertsalen
Døren åbnes en time før koncertens start.
 
Koncertens varighed
Koncertens varighed bliver opdateret senere.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgaderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden koncerten og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden koncertstart.


 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.


Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.