Lars Lilholt Solo 2024

Oplev Lars Lilholt levere sine sange fra sit store bagkatalog, i akustiske, intime og afdæmpede versioner.

17. februar 2024

Kl: 20:00

Tivolis Koncertsal

Lars Lilholt er en folkekær dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent, for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier, med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Lars Lilholt har solgt over 2 millioner albums og har turnéret i mange år, bl.a. med folkrock-legenderne Kræn Bysteds, “De Lyse Nætters Orkester”, Lars Lilholt Band, samt Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton.

Lilholt har igennem hele karrieren også optrådt som solist og i duo-sammenhæng, bl.a. med Shaka Loveless. På denne turné medbringer Lars på scenen, sin faste pianist, Kristian Fogh

Praktisk information

Dit koncertbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Den 17. februar er der adgang til Tivolis Koncertsal via H.C. Andersens Boulevard 26 (overfor Brandstationen og Rådhuset) og ikke via. Tivolis Hovedindgang. Tivoli har lukket for forlystelser.
 
Åbningstider i Koncertsalen
Døren åbnes en time før koncertens start.
 
Koncertens varighed
Koncertens varighed bliver opdateret senere.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgaderobe.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden koncerten og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden koncertstart.


 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.


Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.
Handelsbetingelser og byttepolitik.