Stand-up: Natasha Brock, Tjelle Vejrup og Bjarke Charlie

Danmarks største open air stand-up-program

16. juni 2023

Kl: 20:00

Orangeriet

Hver fredag i juni og juli kan du opleve nogle af landets mest talentfulde komikere, når de gæster Tivoli og er en del af sommerens største open air stand-up-program.

Fredag d. 16. juni er ingen undtagelse. Her kan du nemlig opleve Natasha Brock, Tjelle Vejrup og Bjarke Charlie på Orangeriet.

Natasha Brock
Natasha Brock tager fat på emner som langt de fleste kan relatere til, men oftest på en måde som de færreste forventer - sikkert er det dog at man altid lærer noget.
Med et ærligt take på dagligdagen og med udgangspunkt i alt fra personlige anekdoter og ligegyldige oplevelser, til historiske facts, formår Natasha på en intelligent og underholdende måde, at få publikum til at betragte hverdagen - og livet generelt - fra en ny vinkel.

Tjelle Vejrup
Med en både tilbagelænet, energisk, impro-præget og meget jysk tilgang, tager Tjelle Vejrup sit publikum med på en underholdende tur rundt i alt, hvad der er dansk, fjollet og sjovt.

Bjarke Charlie
Bjarke Charlie er blandt den nye generation af komikere, der lige nu popper op på den danske stand-up scene. Med temaer som køn og seksualitet får han folk til at grine af de ting der normalt får dem til at skændes, når han giver os indblik i sine til tider skæve, men præcise observationer som LGBT-person.