Stand-up: Victor Lander, Mikkel Rask og Thomas Warberg

Danmarks største open air stand-up-program

30. juni 2023

Kl: 20:00

Orangeriet

Sommerfredage rimer på Havefest i Tivoli.

Hver fredag i juni og juli kan du opleve nogle af landets mest talentfulde komikere, når de gæster Tivoli og er en del af sommerens største open air stand-up-program.

Fredag d. 30. juni er ingen undtagelse. Her kan du nemlig opleve Victor Lander, Mikkel Rask og Thomas Warberg på Orangeriet.

Victor Lander
Det er svært at finde en komiker med mere smittende humor og omfavnende charme end Victor Lander. Med lange lemmer, ustoppelig energi, og et smil bredere end bredt, tager han sit publikum på rundtur i sit umiddelbart barnlige, men pludseligt dybdegående univers.
Når Victor laver stand-up er det en uforlignelig blanding af vanvittig leg og solidt comedy-håndværk.

Mikkel Rask
Mikkel Rask leverer altid et unikt og målrettet show. Mikkel vandt i 2015 DM i Stand-up og har på de få år, som er er gået siden, etableret sig stærkt i den danske standup-branche. Han har foruden at være nomineret til Talentprisen og optrådt til ZULU Comedy Galla bl.a. været medforfatter på Nørgaards Netfix, Dybvaaaaad og Danish Dynamite.

Thomas Warberg
Thomas Warberg blev i starten af sin karriere hurtigt kendt som Danmarks stærkeste one-liner komiker, men har grundet sin evindelige, komiske, nysgerrighed udvidet sit repertoire med anekdotiske fortællinger. Thomas er derfor garant for et varierende show, hvor publikum både bliver bombarderet med knivskarpe jokes samt nærværende historier. Hele herligheden er pakket ind i hans eminente timing og sønderjyske charme.