Stand-up: Thomas Hartmann, Ane Høgsberg og Mark le Fêvre

Danmarks største open air stand-up-program

14. juli 2023

Kl: 19:00

Plænen

Sommerfredage rimer på Havefest i Tivoli.

Hver fredag i juni og juli kan du opleve nogle af landets mest talentfulde komikere, når de gæster Tivoli og er en del af Danmarks største stand-up-program.

Fredag d. 14. juli er ingen undtagelse. Her kan du nemlig opleve Thomas Hartmann, Ane Høgsberg og Mark le Fêvre på Plænen.

Thomas Hartmann Thomas Hartmann har været en fast del af den danske standup-branche i mere end et kvart århundrede, og har otte onemanshows bag sig. CV’et tæller talløse tv-optrædener og samarbejder med andre komikere, såvel i form af dobbeltshows i kraft af hans hverv som manuskriptforfatter.

Ane Høgsberg
Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske standup-scene. Både som værende en af de få kvinder i comedy-branchen, og mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er også kendetegnet ved at være en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os.

Mark Le Fêvre
På scenen kan du opleve Mark le Fêvres store talent udspille dagligdagsscener og finde humoren nord for bæltestedet. Med en stilsikker sceneoptræden efterlader det ikke nogen tvivl om, at vi har at gøre med en mand, som forsat kommer til at være med til at tegne dansk komiks fremtid.

Marks stand-up tager som regel udgangspunkt i hans eget liv, hvor han møder voksenlivet med komisk fortvivlelse over udfordringer som lejlighedskøb, det længerevarende parforhold og at skulle sørge for at hans elskede hund Strøbye ikke kommer galt afsted.