The Simon & Garfunkel Story

Direkte fra Londons West End med udsolgt tourné i UK og stående bifalds ovationer ved hver optræden – er The Simon and Garfunkel Story tilbage i Danmark i 2022.

26. april 2022

Kl: 20:00

Glassalen

The Simon and Garfunkel Story (50 års jubilæums tournéen Tour – aktive år 1965-1970)

Det kritikerroste show - om to unge drenge fra Queens, New York, der endte med at blive verdens mest succesrige musikduo nogensinde - er en bevægende og storslåede koncert, der på absolut overbevisende vis gengiver alle de fantastiske hits såsom ‘Mrs Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Scarborough Fair’, ‘The Boxer’, ‘The Sound Of Silence’ og mange flere fra Simon & Garfunkels storslåede repertoire.

Showets vokaler leverer en fremragende præstation med høj kvalitet og respekt for originalmaterialet. Showets bagtæppe er enorme projektionsfotos og originale filmoptagelser, der sammen med live bandet, sætter den rette stemning.

Gå ikke glip af dette fantastiske show, der har turneret i 50 lande, sender publikum direkte tilbage til Simon & Garfunkels storhedstid – og til alle de minder vi alle har med deres musik som sound track.

Se mere her