Blindfold summer edition

Fra 18. juni 2021 - 3. september 2021

Orangeriet

Danske Blindfold Recordings inviterer igen til HAVEFEST som en del af Tivolis Fredagskoncerter. Denne gang har vi taget et par fantastiske gæster med ned til Orangeriet i Tivoli.

RUNGE
Med housemusikken som omdrejningspunkt har Runge i knap 15 år både DJ’et, lavet events og produceret musik. Sidstnævnte har blandt andet budt på udgivelser hos prominente labels som Toolroom, Nervous og Get Twisted Records. Runges lyd er i dag en solid blanding af lækre grooves og pumpende tech-house rytmer.

Rasmus Vels
Rasmus Vels er en elektronisk producer og DJ fra Aalborg med en forkærlighed for den dybe og melankolske klublyd, som man især kender i Berlin og brødrene Kalkbrenner. På trods af Rasmus’ unge alder er hans udgivelser på bl.a. Oh! Records, allerede blevet supportet af Ibiza Radio Sonica, Ibiza Global Radio, DR P3 og en stribe af danske og udenlandske djs.

Baime
Den Københavnske melodiske techno duo har indenfor de sidste 5 år skabt en helt unik lyd. Deres debut på Roskilde festival i 2018 skabte røre internationalt og siden har de arbejdet heftigt på at forfine deres musikalske output og debuteret international som DJs i blandt andet Scandinavien, England, Tyskland, Dubai og Ukraine.

Glæd jer til ren luksus når de begge smider kærlighed ud af højtaleren.
Snup en kold drink og dans med os.
Vi glæder os til at se jer!