Tivolis fødselsdagskoncert

Tivolis fødselsdag nr. 177 fejres med festlige toner af H.C. Lumbye og hans østrigske forbilleder fra Strauss-familien i Wien – og med den danske stjernebaryton Bo Skovhus som operette-æresgæst

15. august 2020

Tivolis Koncertsal

I 1843 slog Tivoli porten op for første gang, og allerede fra den første dag var Havens største attraktion, H.C. Lumbyes orkester, på plads i koncertsalen. Lumbye var guldalderens største popstjerne, og hans polkaer, valse og galopper var superhits, som orkestret måtte spille igen og igen.

Den østrigske Strauss-specialist Alfred Eschwé står i spidsen for Tivoli Copenhagen Phil, og han vil også sammen med sopranen Yana Kleyn og barytonen Bo Skovhus servere elegante operetteperler fra den østrigske hovedstad – og Henrik Engelbrecht fortæller undervejs om de vilde forhold for både musikere og publikum i de gode gamle Tivoli-dage.

Dirigent: Alfred Eschwé
Solister: Yana Kleyn, sopran, Bo Skovhus, baryton, Mads Dannenberg og Alfred Betant-Rasmussen, xylofon
Konferencier: Henrik Engelbrecht
Tivoli Copenhagen Phil

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.

Program

Musik af bl.a Lehár, Lumbye, Johann Strauss og Kálmán

Praktisk information

Dit koncertbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en halv time før show start.

Forestillingens varighed 
Kendes ikke endnu.

Garderobe
Grundet covid19 restriktionerne er garderoben lukket.

 

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.