Tivoli-Garden og H.C. Andersen

Tivoli-Gardens familieshow

Fra 8. august 2020 - 9. august 2020

Tivolis Koncertsal

Oplev de næsten 100 musikalske talenter i Tivoli-Garden i årets store familieshow, som tager jer med på en eventyrlig rejse gennem H. C. Andersens liv og eventyr.

De unge gardere på 8-16 år vælter endnu en gang Tivolis Koncertsal med en fest af røde uniformsjakker, storslået orkestermusik, flotte bjørneskindshuer, trommeshow, spektakulære optrin, geværsving og meget mere.

Medvirkende: Tivoli-Gardens Tambourkorps, Fanevagt og Musikkorps. H. C. Andersen: Mikkel Becker Hilgart

For børn fra 5 år
Billetpris: 25 kr. Obs! Billetten er ikke inkl. entré til Tivoli. 

Praktisk information

Dit familieshowbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en halv time før show start.

Forestillingens varighed 
1 time.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 5 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn.

Garderobe
Grundet covid19 restriktionerne er garderoben lukket.

Det er vigtigt for os, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen. Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen.

Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.